Giurgiu-Tribune

Donație a Consiliului Județean Giurgiu pentru Centrul de Transfuzii Sanguine

De ani buni, Centrul Județean de Transfuzii are în dotare un atutoturism vechi, care nu mai prezintă siguranță pe drumurile publice, motiv pentru care, reprezentanții centrului s-au adresat Consiliului Județean pentru sprijin.

Dorința a devenit la realitate, concretizându-se într-o donație a Consiliului Județean Giurgiu, care reprezintă un autoturism Dacia Duster, ale cărui chei au fost înmânate azi de către administratorul public al județului, Cristian Grătianu.

Încercăm acum sau mai bine zis, personalul Centrului de Transfuzii, să avem o nouă abordare sau o abordare complementară, în sensul că putem organiza colete de donare de sânge și în teritoriu, să venim noi alături de donatori, acolo unde se găsesc ei.

Pentru a face așa ceva e evident că era nevoie și de un mijloc de transport, de un automobil. La solicitarea Centrului de Transfuzii, Consiliul Județean a venit în întâmpinare și a decis,  fiind și luna cadourilor, să facem un cadou, să donăm un automobil Dacia Duster pentru deplasările în vederea colectării transfuziilor de sânge, dar și pentru activități curente.” – Cristian Grătianu – adm. public județul Giurgiu

Visits: 35

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *