Dosar penal in cazul adolescentului batut si jefuit de doi colegi anul trecut la un liceu din Giurgiu

O filmare in care un elev al unui liceu din Giurgiu este batut si umilit de catre colegii sai a devenit virala pe internet . Directoarea liceului spune ca intamplarea a avut loc anul trecut , insa nimeni nu a stiut nimic pana ieri cand filmuletul a fost postat pe o retea de socializare.

Doi elevi bat un coleg in timp ce un altul il jefuieste de bani si filmeaza scena. Intamplarea a avut loc la Liceul Viceamiral Ioan Balanescu din Giurgiu in anul scolar 2017 – 2018 si descoperita abia ieri seara, cand filmuletul a fost postat pe o retea de socializare.
Directoarea liceului, Ana Maria Fie, spune ca nu a avut cunostinta de asa ceva, nici ea , nici dirigintele clasei respective . Nici unul din protagonistii filmuletului nu mai sunt elevii institutiei. Toti au ramas repetenti, si nu s-au mai inscris la cursurile liceului respectiv . Unul dintre ei s-a reinscris totusi la un alt liceu.

Politistii giurgiuveni s-a u sesizat in acest caz si i-au identificat pe tinerii aflati in conflict . Agresorilor le-a fost intocmit un dosar penal, sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente în care sunt continuate cercetările, în vederea stabilirii cauzelor si împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Camelia Sachetti

One thought on “Dosar penal in cazul adolescentului batut si jefuit de doi colegi anul trecut la un liceu din Giurgiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *