Două autoturisme căutate de autoritățile din Spania și Slovacia, descoperite în PTF Giurgiu-Ruse

Polițiștii de frontieră români și bulgari din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse au descoperit două autoturisme în valoare de aproximativ 45.000 lei, aflate în atenția autorităților din Slovacia și Spania. Polițiștii le-au  indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor.

La data de 08.06.2024, la diferite intervale de timp, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse s-au prezentat la control doi cetățeni români, în vârstă de 48 ani, respectiv 33 ani, aflați la volanul a două autoturisme.

Cu ocazia efectuării verificărilor, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români și bulgari a constatat faptul că autoturismele figurau ca bunuri căutate pentru confiscare, alerte emise de către autoritățile din Slovacia și Spania.

Mijloacele de transport, estimate la o valoare de aproximativ 45.000 lei, au fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, față de cei doi șoferi, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *