Două case din județul Giurgiu, distruse de incendii noaptea trecută

Pompierii giurgiuveni au intervenit pentru stingerea a două incendii de locuințe, ce s-au produs în noaptea de trei spre patru februarie în localitățile Tântava și Putineiu .Un scurtcircuitul electric şi un coș de fum defect sau necurățat au fost cauzele cele mai probabile producerii incendiilor.

Două case din județul Giurgiu, distruse de incendii în această noapte.
Primul s-a înregistrat la ora 02:20, în Tântava, fiind necesară intervenția a patru autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Bolintin Deal și Gărzii de Intervenție Mihăilești.
La momentul sosirii, echipajele de pompieri au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la nivelul întregii locuințe.
În urma incendiului au ars acoperișul din lemn învelit cu tablă, pe o suprafață de aproximativ 200 mp și mobilierul din camerele de locuit.
Cauza probabilă a producerii incendiului a fost scurtcircuitul electric.
Cel de-al doilea incediu s-a înregistrat la ora 04:42, în Putineiu. Pentru lichidarea acestuia au intervenit trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță Smurd din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu.
În urma incendiului au ars acoperișul din lemn învelit cu tablă, pe o suprafață de aproximativ 100 mp și mobilierul din două camere de locuit.
Cauza probabilă a producerii incendiului a fost coșul de fum defect sau necurățat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *