Două persone în cabina de vot în Singureni-Giurgiu

Se pare că nu pot exista  alegeri  fără nereguli şi scandal în comuna Singureni din Giurgiu. Primele  nereguli au au apărut deja  în această dimineaţă.

Primele nereguli înregistrate la primul tur al alegerilor prezideniţiale din 10 noiembrie au apărut deja în judeţul Giurgiu, mai exaxt în comuna Singureni.

Aici, două personae au intrat în cabina de vot. Acestea au motivat gestul spunând că persoanei  ce intenţiona să voteze îi tremura mâna şi a rugat pe cineva să o ajute.

De menţionat  este faptul că în această comună, se înregistrează mai mereu nereguli  şi chiar scandaluri.

Vă amintim că la alegerile europarlamentare din acest an, cetaţenii au sesizat faptul că în comuna Singureni, județul Giurgiu, primarul Marian Pătuleanu a stat toată ziua în ușa secției de vot și le-a spus tuturor să voteze cu PSD și ar fi dispus să nu fie înmânate buletinele pentru referendum.  Tot atunci,  mai mulţi cetăţeni au reclamat faptul că au fost introduse în secţia de votare personae care să intimideze delegații.

De asemenea, înainte de alegerile  parlamentare din 2016  Marian Pătuleanu, primarul comunei Singureni, l-a amenințat pe președintele CJ Giurgiu  de la acea vreme( Vasile Mustățea), că va fi tăiat cu cuțitul de oamenii săi dacă va merge să-și facă campanie electorală în zona unde locuiesc rromii din Singureni.

În judetul Giurgiu la alegerile prezidentiale de anul acesta  sunt amenajate 245 de sectii de votare, iar sediul BEJ functionează în cladirea Institutiei Prefectului Judetului Giurgiu .

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *