Giurgiu-Tribune

Dragnea catre Badalau . – Mars afara din birou !

 

Azi in deal la parlament
S-a-ntamplat un incident
Dragnea catre Badalau :
– Mars afara din birou !

Proaspat ales vicepresedinte al senatului , senatorul Adrian Tutuianu , il tot ruga pe vechiul vicepresedinte , domnul senator Niculae Badalau sa-i elibereze biroul .
Domnul senator Badalau , refuza sa se obisnuiasca cu pierdera sinecurilor ce decurgeau din ocuparea functiei de vicepresedinte al camerei superioare a parlamentului ( masina , secretara , spor de salariu ..etc. } si-l trimitea pe Tutuianu la plimbare de fiecare data cand acesta isi revendica drepturile date de noua functie .
Tutuianu l-a parat pe Badalau la presedintele partidului , Liviu Dragnea .
Liviu Dragnea si-a trimis oamenii , care i-au scos lui Badalau toate lucrurile din birou , inclusiv colectia princeps in limba romana a romanelor lui Dostoievski si cutia de sah in care n-a gasit decat trei perechi de zaruri din fildes de marimi si greutati diferite si piesele pentru jocul de table .
Cand a venit Badalau si l-a gasit pe Tutuianu instalat in ceea ce fusese pana ieri biroul dumnealui si-a iesit din pepeni si s-a dus sa-i ceara socoteala lui Liviu Dragnea .
Liviu Dragnea era cufundat intr-o discutie profunda cu fostul prim-ministru Mihai Tudose , iar intrarea intempestiva a lui Badalau n-a facut decat sa-l irite , motiv pentru care l-a poftit pe intrus numaidecat afara.
Plouat si abatut senatorul Badalau si-a dat seama ca a mai comis o gafa si l-a asteptat pe Dragnea in fata biroului pana ce acesta si-a terminat discutia cu Tudose .
Nu l-a deranjat deloc pe domnul Badalau nici macar faptul c-a ramas cu mana intinsa ,( Dragnea nu s-a prea deranjat sa-i raspunda la salut ) si l-a intrebat candid :
-Liviu , maine pot sa vin ?
-Poate , da’ la Bolintin .

Pamflet bazat pe fapte reale petrecute azi in Palatu’ Parlamentului cu personaje tot reale si relatat pentru dumneavoastra de C. Dumitru.

Visits65 Visits 1 Visits 793253

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *