web analytics
Giurgiu-Tribune

Dragnea catre Badalau . – Mars afara din birou !

 

Azi in deal la parlament
S-a-ntamplat un incident
Dragnea catre Badalau :
– Mars afara din birou !

Proaspat ales vicepresedinte al senatului , senatorul Adrian Tutuianu , il tot ruga pe vechiul vicepresedinte , domnul senator Niculae Badalau sa-i elibereze biroul .
Domnul senator Badalau , refuza sa se obisnuiasca cu pierdera sinecurilor ce decurgeau din ocuparea functiei de vicepresedinte al camerei superioare a parlamentului ( masina , secretara , spor de salariu ..etc. } si-l trimitea pe Tutuianu la plimbare de fiecare data cand acesta isi revendica drepturile date de noua functie .
Tutuianu l-a parat pe Badalau la presedintele partidului , Liviu Dragnea .
Liviu Dragnea si-a trimis oamenii , care i-au scos lui Badalau toate lucrurile din birou , inclusiv colectia princeps in limba romana a romanelor lui Dostoievski si cutia de sah in care n-a gasit decat trei perechi de zaruri din fildes de marimi si greutati diferite si piesele pentru jocul de table .
Cand a venit Badalau si l-a gasit pe Tutuianu instalat in ceea ce fusese pana ieri biroul dumnealui si-a iesit din pepeni si s-a dus sa-i ceara socoteala lui Liviu Dragnea .
Liviu Dragnea era cufundat intr-o discutie profunda cu fostul prim-ministru Mihai Tudose , iar intrarea intempestiva a lui Badalau n-a facut decat sa-l irite , motiv pentru care l-a poftit pe intrus numaidecat afara.
Plouat si abatut senatorul Badalau si-a dat seama ca a mai comis o gafa si l-a asteptat pe Dragnea in fata biroului pana ce acesta si-a terminat discutia cu Tudose .
Nu l-a deranjat deloc pe domnul Badalau nici macar faptul c-a ramas cu mana intinsa ,( Dragnea nu s-a prea deranjat sa-i raspunda la salut ) si l-a intrebat candid :
-Liviu , maine pot sa vin ?
-Poate , da’ la Bolintin .

Pamflet bazat pe fapte reale petrecute azi in Palatu’ Parlamentului cu personaje tot reale si relatat pentru dumneavoastra de C. Dumitru.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *