“DREPTATE PENTRU MARUSOI SI SIGURANTA PENTRU NOI SI FAMILIE”- ZECI DE GIURGIUVENI SE PREGATESC SA PROTESTEZE MARTI IN FATA PREFECTURII

Zeci de giurgiuveni se pregatesc sa protesteze marti 21 august, în fața sediului Prefecturii, revoltati fiind de decizia unui procuror care a lasat liberi trei tineri implicați intr-o crima. Protestatarii cer dreptate pentru Marusoi – tanarul ucis in timpul conflictului-, siguranta in oras si privarea de libertate a celor trei complici la crima.

Mai multi giurgiuveni revoltati ca trei participanti la o crima au fost lasati liberi , vor protesta marti 21 august ora 18 in fata prefecturii. Este vorba despre crima de Luni ,13 august 2018, cand un tânăr de 22 de ani din Giurgiu și-a pierdut viața în urma unui conflict spontan.
Initiatoarea protestului a scris indignata pe o retea de socializare ;„Ei sunt cercetați doar pentru vătămare corporală, când de fapt ei trei au ajutat la înfăptuirea unei crime premeditate. Deși doar unul a băgat cuțitul, ceilalți trei l-au răpus pe tatăl copilului la pământ cu o rangă, pentru a îl împiedica să își apere copilul, ca mai apoi să încerce să îi împiedice să ajungă la spital! Avem copii, frați, părinți și prieteni, care oricând pot păți ceva cu asemenea oameni printre noi.”

Si deputatul de Giurgiu Razvan Cuc a vorbit despre acest subiect in cadrul emisiunii “ Cronica Giurgiuveana” de la Tv Giurgiu ”Este inadmisibil se ce întâmplă la Giurgiu! Am ajuns să ne fie frică să mergem pe stradă? Să ne fie frică de drogați? Eu respect uniforma de Poliție, dar, când o astfel de instituție este condusă de un ofițer în rezervă, se ajunge unde s-a ajuns…Cum este posibil ca acel grup să fi fost prins, cu doar trei zile înainte de crimă, cu arme și droguri și lăsat în libertate, fără să fie măcar supravegheat, ajungându-se astfel la acea tragedie? Cum este posibil ca șeful Poliției să vină de la Antidrog, din Capitală și orașul să fie plin de dealeri și consumatori, nederanjați de nimeni? Ce face Poliția în timpul ăsta: dă comunicate de presă? Ăsta este rolul său? Asta îi este activitatea de bază? Să își facă imagine?

In cadrul emisiunii amintite , deputatul a mai spus ca intentioneaza ca la începutul sesiunii parlamentare, să discute foarte serios cu ministrul de Interne despre ce se întâmplă la Poliția Giurgiu mentionand ca si deputatul Alexandru Andrei care este secretarul Comisiei de Apărare și Ordine Publică din Camera Deputaților, același punct de vedere privind conducerea Poliției Giurgiu. “ Ceea ce se întâmplă acum pe străzile din Giurgiu în ultima perioadă de timp este de neacceptat am ajuns să ne fie frică să mai mergem pe stradă” a mai adaugat Razvan Cuc.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *