Giurgiu-Tribune

Drogurile – O adevarata problema pentru giurgiuveni

In ciuda campaniilor de prevenire a consumului de droguri, tot mai multi giurgiuveni sunt sunt depistati sub influenta acestor substante , mai ales in trafic. Un caz deosebit a fost semnalat in aceasta dimineata de o mama din Giurgiu care a sunat la numarul unic de urgenta 112 si a anuntat ca fiica sa detine substante suspecte a fi droguri.

O mama din judetul Giurgiu a sunat de dimineata la numărul unic de urgenţa 112 şi a anunţat că fata sa in varsta de 21 de ani deţine substanţe suspecte a fi droguri.
Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru deţinere de substanţe suspecte a fi droguri în vederea consumului. Cercetările in acest caz sunt continuate de lucrătorii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate.
Acesta nu este un caz singular .Aproape zilnic, pe raza judetului Giurgiu sunt depistate conducand pe drumurile publice, persoane aflate sub sub influenta substantelor psihoactive, numarul acestora rivalizand aproape cu cel al persoanelor aflate in stare de ebrietate.

Camelia Sachetti

Visits: 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *