web analytics
Giurgiu-Tribune

“Drumul Hotilor” – bucuria roților! Sau cum se ascunde o balastiera!

“Drumul Hotilor”, denumit așa (din cine știe ce motive ) ,de către localnici , a devenit foarte frecventat in ultima perioada.

Undeva, după o pădure, sfidând frumusetea naturală a locului, plăpând si rupt, se nazare drumeagul pe care mișuna basculante si tot felul de utilaje de escavare.

Urmând cărarea , in apropiere de Gorneni -Giurgiu,pe lângă Bulbucata-Teisor, după primaria Bulbucata, la dreapta , si după pod , la vreo 800 de metri, la 20 de metri lângă răul Neajlov , si cam la 60 de asfalt, se afla ea! Balastiera!

Daca aceasta balastiera funcționează legal, urmează sa aflam si sa va comunicam oficial in zilele ce urmează.

In rest , daca de unele lucruri eram siguri , de altele ,era cât pe ce sa ne minunam! Ne-am luat seama la timp si am preferat sa așezăm lucrurile ca pe piesele de puzzle;

Ca de luciul de apa se ocupa Apele Romane, stiam.
Stiam si ca de primaria Bulbucata se ocupa primarita Lucica Andrei, dar nu stiam ca dumneaei este mama directorului de la Apele Romane-Giurgiu Mircea Andrei!!

Hait! A intrat drumul la apa!??

Nicidecum! Doar s-a făcut praf!
Pe DJ 511 (de la balastiera se iese pe el ), exista o restricție de 7,5 tone si se circula cu 20 de tone!!!!!
Si drumul Bulbucata-Teisor, asfaltat in urma cu șase ani, este rupt ” cu acordul părților” !

Pai nu va mai spunem si cine e administratorul drumului!!!
Va spunem doar ca pe președintele C.J.Giurgiu il cheamă Marian Mina si este nasul directorului de la Apele Romane -Giurgiu, Mircea Andrei .
Nu vrem sa-l mai deranjam pe domnul președinte C.J. acum si cu alte completări pentru ca destul nu e lăsat de opoziție si de presa care-i sufla-n ciorba ,sa construiască drumuri si scoli prin PNDL…

Revenind la ea, la balastiera de pe “Drumul Hotilor” …sigur are avize de la primarie Protecția Mediului, Apele Romane, iar basculantele au voie sa treacă pe drumuri cu limita  de 7,5 t , cu 20 de tone de incarcatura ! Sigur se încadrează si cu distanță in norma de legalitate a unei balastiere.

Si dca tot ne interesam despre agenții, primarii, avize…
Oare in a cui subordine se afla Agenția pentru Protecția Mediului ?

Întrebam asa …pentru “un prieten” , ca am auzit ca vrea sa concesioneze balta Facau!!

Urmează in giurgiu-tribune;
Povestea celor trei balastiere de la Colibași.

 

4 thoughts on ““Drumul Hotilor” – bucuria roților! Sau cum se ascunde o balastiera!

 1. Buna seara, eu sunt una din proprietarele terenului
  unde s-a facut balastiera,am 5000 mp. detinuti prin mostenire de la mama (mama de la tata, bunic si strabunic, etc.), firma care a facut aceasta balastiera,cum are acte in regula….. cand eu sunt proprietara a unei suprafete de teren (chiar in jumatatea apei acumulata in acea groapa – balastiera).
  Au intrat abuziv pe terenul subsemnatei, fara sa anunte, sa intrebe, fara a detine nici un fel de acte de proprietate, etc.,
  Au comis o distrugere totala de 5000 mp. pe care l-am avut in arenda cu porumb pe el, cu contract incheiat cu o alta persoana si inregistrat pe rolul Primariei Bulbucata, si totodata achit impozitele si taxele aferete la stat pentru acest teren, iar d-na Primarita Andrei Lucia cum indrazneste sa faca abuz de putere stiind ca exista proprietar pe acest teren.
  Doamna Primar Lucia Andrei si copii acesteia cum indrazneste sa distruga un teren care nu îi apartine, isi da seama ca a comis: distrugere totala de 5000 mp, care nu se mai poate aduce la starea initiala niciodata, tulburare de posesie, infractiune, abuz de putere al functiilor pe care le detin toti faptasi.
  Doamna Primar, a fost aleasa sa reprezinte interesele cetatenilor comunei, sa reprezinte Comuna in cele mai bune conditiuni nu sa distruga proprietatile cetatenilor comunei in folosul propriu al familiei sale. Doamna nu a devenit stapana pe intreg teritoriu al comunei.
  Cum poate sa mai stea in functie o asemenea persoana ?
  In aceeasi cauza, nu sunt numai eu si suntem mai multe persoane in cauza, care nu mai avem terenuri, de fapt nu mai exista teren, ne uitam la cerul liber deasupra unde a fost terenul, de pe marginea padurii, ca unde a fost terenul nu mai poti ajunge, pentru ca exista o balastiera ( o groapa ) pe hectare.
  Cum mai poate dormi aceasta doamna primar Lucia Andrei, cand a distrus o comuna intreaga, iar forurile competente care ar trebui sa se ocupe de acest caz, se fac ca nu vad. Au devenit nasi si fini si se acopar reciproc.
  Cum mai asfalteaza comuna, ca au distrus-o de tot, asa o protejeaza d-na Primar Lucia Andrei.
  Sunt mult de spus………
  Asteptam raspuns, suntem cetetenii comunei cei afectati cu terenuri numai în acte si cu impozitele achite la zi si cetateni comunei care ne-au distrus comuna si satul cu Basculantele de 20 de tone.

 2. Așa este,aceasta comună,și satele aferente este distrusa,este condusă de o grupare de mafioți,nași și fini,care fura de tip,au distrus tot,sfidează populația cu petreceri până dimineața cu muzica tare,poliția nu face nimic,că de este d na primar cu clica,și sfidează pe toată lumea,fumează în primărie,nu fac nimic,au personal care mănâncă banii comunei,nu este nevoie de atâția oameni într-o comună așa mica,nu face nimic,nu avem gaze,canalizare,asfalt,avem gunoi în toate străzile,unele aruncate chiar de primărie!RUSINE!

 3. BUNA ZIUA , DOAMNA
  Mi a intrat pe proprietate , mi a distrus o in totalitate, nu mai exista am facut plângere, din 2018, se plimba dosarul de la o autoritate la altă, nimeni nu i a nici o masura. Acești oameni nu mai au nici o rusine sa ocupe proprietatea altora. Au musamaluzat acte, mi au cumpărat terenul, prin diverse acte întocmite de Primăria Andrei Lucia, numai falsuri.
  Toată lumea din Comuna stie care sunt proprietarii acestui fost teren, care acum nu mai exista – fiind o balastiera – de care a exploatat o băiatu primăriei Andrei iulian, prin firma sa, care se ocupă cu exploatarea nisipului, etc.
  Avem acte de proprietate, iar aaceste persoane care nu se pot numi oameni, prin acte false si au însușit proprietatea mea, eu plătind impozite pe ce nu am. RUSINE TUTUROR CE AU CONTRIBUIT LA INTOCMIREA ACESTORA. VOR RASPUNDE .

 4. BUNA ZIUA,
  SUNTEM MULTE PERSOANE AFECTATE
  de lucrările efectuate pe terenurile noastre, ajungând să exploateze sa vândă tot. În realitate ne mai exista nimic, decât o mare baltă pe o întindere de 3 ha. efectuate de băieții primariteiAndrei Lucia. Ne au luat terenurile abuziv, prin ce acte ne întrebăm? Ce falsuri?
  Suntem plătitori de taxe si impozite, iar aceste persoane si au însușit proprietățile noastre prin acte false. RUSINE, VOR RASPUNDE

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *