Dumitru Beianu: Nimic nu ne poate împiedica, în acest mandat, să aducem gaze naturale în fiecare gospodărie din comunele ale căror primari consideră prioritară această investiție

Biroul Politic Naţional al PNL s-a reunit sâmbătă pentru a definitiva candidaturile la alegerile locale , la sediul PNL, după o şedinţă de campanie a liberalilor în care fiecare filială judeţeană a avut obligaţia de a definitiva candidaţii la toate primăriile.

Liberalii au implementat și un  mecanism pentru coordonarea proiectelor de dezvoltare a judeţelor şi a municipiilor reşedinţă de judeţ, cu care se vor prezenta candidaţii liberali, cu programele guvernamentale.

 

La Giurgiu, Dumitru Beianu este  candidatul PNL Giurgiu la președinția Consiliului Județean, iar Adrian Anghelescu a intrat în cursa pentru primaria Giurgiu.

“Astăzi, in ședința BPN, au fost validate candidaturile colegului Adrian Anghelescu la Primaria Giurgiu și a subsemnatului, la CJ. I-am spus d-lui președinte Orban, dincolo de mulțumirile exprimate, ca sunt onorat de aceasta nominalizare, într-un moment în care este nevoie, mai mult decât oricând în anii interminabilei tranziții, de eforturi susținute pentru a aduce așteptata prosperitate, dar și speranța in viața giurgiuvenilor” a postat Dumitru Beianu în această seară pe pagina sa de socializare.

Acesta considera candidatura sa drept un “ angajament realizabil” , deoarece contează pe sprijinul  europarlamentarului Dan Motreanu.

Dumitru Beianu a mai fost președinte al Consilului Județean Giurgiu când a atras  fonduri europene pentru reabilitarea a 200 km dintre cei 515 cât măsura rețeaua de drumuri județene.

În 2008, în mandatul său, mai  mulți primari au fost ajutați să  elaboreze SF pentru rețele de gaze, si spune că îo asemenea rețea este astăzi realizabilă pentru că guvernul alocă un miliard de euro pentru asemenea lucrări .

‘’Nimic nu ne poate împiedica, în acest mandat, sa aducem gaze naturale în fiecare gospodărie din comunele ale căror primari considera prioritară aceasta investiție. Depunerea proiectelor începe in 17 August, după alegerile locale din 27 Septembrie vom sti ce comune să sprijinim ” , a mai adaugat Dumitru Beianu în postarea menționată.

 

Camelia SACHETTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *