Dumitru Beianu: Planurile noastre se află acum la linia de start

Dupa scrutinul de ieri, Giurgiu a devenit un județ galben cu multe primării câștigate de , inclusiv cea de la municipiu, unde noul primar este acum Adrian Anghelescu.   Dumitru Beianu  este noul președinte al Consiliului Județean Giurgiu și în   urmă cu puțin timp, acestaa mulțumit pe contul său de socializare tuturor celor care i- au acordat votul  precum și  echipei sale precizând că planurile pentru reclădirea județului se afla la linia de start . Iată mai jos întreg textul postării.

 ‘Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați acordat votul. Încrederea voastră mă onorează și mă responsabilizează. Chiar dacă sezonul promisiunilor s-a încheiat, vă promit că nu vă voi dezamăgi! O să mulțumesc și celor care ați susținut alte programe politice. Concurența ne face să fim mai buni, așa că mă voi strădui în acest mandat să vă conving că voi merita încrederea voastră în 2024.

 Îi felicit pe toți cei care – am văzut cu ochii mei – au muncit în campania electorală până la epuizare, indiferent că este vorba despre candidați, simpatizanți sau activiști, întregii echipe PNL Giurgiu. A fost greu, dar am reușit. Aș vrea să vă strâng mâna și să vă mulțumesc personal pentru sprijin și dedicație. De aceea, vă rog să considerați că mesajul meu se adresează, în mod personal, fiecăruia.

Planurile noastre pentru reclădirea județului Giurgiu se află acum la linia de start. Avem mult de lucru, dar știu că – în următorii ani – o să avem cu toții multe motive de mândrie. Să le arătăm oamenilor din Giurgiu că ei sunt adevărații câștigători ai alegerilor!’

 

Camelia SACHETTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *