Dumitru Beianu – Raport de activitate al primului an din mandatul de președinte al Consiliului Județean Giurgiu

S-a împlinit un an de când în funcția de președinte al Consiliului Județean Giurgiu a fost ales liberalul Dumitru Beianu. Nu este deloc un mandat ușor: pandemia, tulburările de pe scena politică, locurile codașe pe care le ocupă județul Giurgiu la multe capitole – sunt doar câteva dintre aspectele care au pus și încă pun piedici în calea dezvoltării.

Și totuși, s-au făcut pași importanți, iar aceștia pot fi regăsiți atât în viața reală, cât și în raportul de activitate al primului an din mandatul 2020-2024, publicat pe site-ul Consiliului Județean Giurgiu.

Raport de activitate al primului an din mandatul 2020-2024 – Consiliul Județean Giurgiu (cjgiurgiu.ro)

În preambul raportului, în care sunt subliniate realizările primului an din acest mandat, președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu se adresează giurgiuvenilor printr-un mesaj de mulțumire.

” În primul rând, în calitate de Președinte al Consiliului Județean Giurgiu, le mulțumesc giurgiuvenilor care au votat la alegerile locale din 27 septembrie 2020, votul de încredere acordat ajutând PNL să preia conducerea Consiliului Județean Giurgiu cu un procent de 48,8%.
Le mulțumesc, de asemenea, pentru sprijin și colaborare doamnelor și domnilor consilieri județeni la care am găsit înțelegere în vederea susținerii proiectelor promovate în Consiliul Județean, întregului colectiv și tuturor instituțiilor aflate în subordine, primarilor unităților administrativ-teritoriale și, nu în ultimul rând, Instituției Prefectului și serviciilor publice deconcentrate.
Am promis și mă țin de cuvânt că voi depunde, alături de echipa mea, toate eforturile în dezvoltarea și implementarea unor proiecte ambițioase pentru eficientizarea administrației publice și dezvoltarea economică a județului, bazată pe transparență și profesionalism, iar
giurgiuvenilor le cer doar înțelegere și răbdare pentru că lucrurile bune necesită timp”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *