Dumnezeule ! Atat de tanar si atat de…..

 

O delegatie formata din trei membri ai Camerei Lorzilor , camera superioara a parlamentului Marii Britanii , a fost zilele trecute oaspete a judetului Giurgiu .
Cei trei lorzi au primit mandatul parlamentului britanic , personal al reginei Elisabeta a ll-a pentru gasirea de oportunitati de afaceri intre Marea Britanie si judetele din sudul Romaniei , in contextul brexit-ului .
Dupa trei zile de peregrinari prin tot judetul cei trei lorzi au decis ca localitatile care vor beneficia de investitii britanice sa fie in numar de doua .
Comuna Singureni care va primi suport logistic si de jucatori de la echipele engleze Manchester United , Liverpool si Arsenal Londra in vederea promovarii in viitorul sezon in divizia C si Comuna Vedea unde fabricile de whisky Lagavullin , Chivas si Johny Walker au sesizat un mare potential de consum .
La sediul Consililului Judetean Giurgiu delegatia britanica a fost prezentata delegatiei romane compusa din primarii celor doua comune ,,norocoase” si presedintele Consiliului Judetean Giurgiu.
Amfitrioni au fost duamna prefect Nina Crisu si domnul senator Badalau , care intr-o engleza desprinsa parca de pe malurile Tamisei ( nu ale baltii Hobaia ) i-a prezentat pe cei trei lorzi britanici si pe interlocutorii lor romani .
Sir Nevill Chamberlain , Sir Alex Ferguson si Sir Tom Gallagher au fost prezentati , dupa care a urmat partea romana .
Marian Balan , Marian Patuleanu si Marian Mina .
Cand l-au vazut pe Marian Mina , cei trei lorzi au exclamat in cor :

Oh my God , So Young and so Marian !
In traducere ,, -Dumnezeule asa de tanar si deja cu titlu’ nobiliar de Marian ” !

P.S
Traducerea ne-a facut-o duamna Nina Crisu care ia lectii intensive de engleza pentru iminenta dumneaei numire in postul de consul cultural in Guiana Franceza .

Textul ?!
Bascalie cu iz si pretentii de pamflet .

Costel Dumitru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *