
Dupa sorici, sarmalute , perisoare , piftii si alte bunatati traditionale romanesti preparate din carne de porc , gospodinele se vaita iar : “ Offff , nu mai stiu ce sa mai gatesc !” Nici nu trebuie . Maine 5 ianuarie , avem la Giurgiu un targ cu peste si fructe de mare.
Nu mai gatiti! Cel putin nu maine 5 ianuarie ! Si asta pentru ca avem la Giurgiu, un târg cu pește și fructe de mare, organizat de Taverna Racilor Herăstrău si Depozitul de Fructe de Mare de la Giurgiu .Asa ca incepand cu ora 11.00 poftiti pe pietonala Mircea cel Bătrân unde pana la orele 22:00 va puteti rasfata la un preţ promoţional de 25 de lei cu urmatoarele preparate ;
Creveti in sos de vin ,Creveti mari la grill (250gr) – 25 de lei,Tentacule in sos (250g),Tentacule la gratar (250gr), Calamar in sos diavola (250gr) .Frigarui fructe de mare – 20 de lei/buc, Rapane in sos de vin (250gr) ,Carne scoica in sos rosu (250gr) ,Scoici in vin (500gr),Mix fructe de mare in sos (300gr) lei, Dorada la gratar(400gr), Biban rosu de mare (400gr) ,Paella cu fructe de mare (350gr) ,Somon la gratar (250gr) ,Raci fierți (250gr) ,Calamari pane ,Scoici pane ,Pastrav si chiar …Rechin !
Camelia Sachetti