După parfumuri și textile a venit rândul deșeurilor feroase

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Giurgiu, au depistat două ansambluri rutiere,pline cu deșeuri din aluminiu. Captura a fost descoperită ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, în timp ce poliţiştii de frontieră au efectuat un control pe sensul de intrare în ţară la două ansambluri rutiere. Șoferii celor două automarfare erau doi cetățeni bulgari, în vârstă de 36, respectiv 60 de ani și transportau deșeuri  din aluminiu.

Existând unele suspiciuni cu privire la documentele de transport sus-menționate, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin de la reprezentanții Comisariatului Județean Giurgiu din cadrul Gărzii Naționale de Mediu.

În urma efectuării verificărilor, s-a constatat faptul că în mijloacele de transport se afla cantitatea de aproximativ 28 de tone deșeuri din aluminiu, încărcătură pentru care documentația de notificare pentru circulația transfrontalieră nu era completă.

În cauză, autoritățile de control au dispus nepermiterea accesului pe teritoriul României pentru cele două ansambluri rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *