Dupa Zorinel vine Cristinel ?

 

 

(Al doilea in dreapta domnu’ Cristinel Dragomir)

La Directia de Impozite si Taxe din cadrul primariei municipiului Giurgiu a avut loc un examen pentru ocuparea unui poost de inspector .
Postul a fost ocupat de catre domnul Cristinel Nicolae Dragomir , nimeni altul decat fostul vicepresedinte cu atributii de presedinte al Consiliului Judetean Constanta .
-Da , ati citit bine , Constanta !
Domnul Cristinel Dragomir este cel care i-a succedat la presedintia Consiliului Judetean Constanta lui Nicusor Constantinescu dupa arestarea acestuia .
Si vine intrebarea , ce cauta Dragomir la Giurgiu ?
Aparent nimic , sau aproape nimic .
Domnul Cristinel Dragomir cauta incadrarea intr-un post care sa-i confere statutul de functionar public ,  statut obligatoriu premergator unei  viitoare numiri in functia de prefect sau de subprefect .
Unde ? Cred ca la Constanta , sau te pomenesti cu vreun import constantean la prefectura judetului Giurgiu , unde postul e momentan vacant .
Cert este ca domnu’ Cristinel nu s-a prezentat la postul castigat prin concurs la Directia de Impozite si Taxe din cadrul primariei municipiului Giurgiu .
De unde si pana unde un constantean la Giurgiu ?
Pai ar cam trebui sa ne amintim de radacinile dobrogene ale domnului primar Nicolae Barbu .
E drept , domnul primar Barbu e tulcean , dar de la Constanta pana la Tulcea nu e decat o aruncatura de bat si e clar ca buna ziua ca descalecarea lui Cristinel Dragomir la Giurgiu i se datoreaza intru totul .
Postul de prefect al judetului Giurgiu primeste inca o potentiala nominalizare , dupa Fabian Tirca , Daniela Ilie si Adriana Putaru apare tare pe turnanta cu Nicolae Barbu la carma , Cristinel Dragomir .

Pentru Giurgiu-Tribune , Costel Dumitru .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *