Echipa CS Padbol Giurgiu, campioană națională la Padbol 2024

Sportivii din Giurgiu nu încetează să ne uimească. De această dată aducem cele mai proaspete vești din Padbol, unde avem campioni naționali.

Titlul a fost cucerit în weekend-ul 18-19 mai, la Iași, unde s-a disputat Campionatul Național de Padbol 2024, și unde echipa CS Padbol Giurgiu formată din Turnea Gabriel și Vrabie Mugurel, manageriată de Valentin Andrei a câștigat titlul național.

Competiția a reunit cele mai bune echipe din România, care s-au întrecut într-o atmosferă vibrantă și plină de adrenalină.

Turneul a fost structurat într-un sistem de grupe, urmat de semifinale și finale. În total, s-au disputat nu mai puțin de 34 de meciuri, demonstrând nivelul ridicat de competitivitate și pasiunea pentru padbol. Jucătorii au dat totul pe teren, iar publicul a fost martor la confruntări intense și spectaculoase.

În Liga 1, lupta pentru titlu a fost acerbă, dar în final, trei echipe au reușit să se impună prin tehnică și strategie desăvârșită.

Primul loc a fost ocupat de CS Padbol Giurgiu (Turnea Gabriel și Vrabie Mugurel) care a ieșit învingătoare, demonstrând o coordonare impecabilă și o viziune de joc remarcabilă.

 

La același campionat, în Liga a 2-a au performat și giurgiuvenii Gherghe Mario Cosmin și Dimian Florentin Cătălin, tineri debutanți cu 2 victorii din 4 meciuri disputate.

În  meciurile din grupă ale campionatului a jucat și managerul echipei CS Padbol Giurgiu, Valentin Andrei, cel care este sufletul acestui club, jucător manager, organizator, care a reușit să aducă la Giurgiu, cu echipa sa Cupa României, Supercupa României și titlul de campioni naționali.

C.S. PADBOL Giurgiu – un club de elită, o echipă care reprezintă cu mândrie orașul Giurgiu! Cu o serie impresionantă de victorii, inclusiv Cupa României 2023, Supercupa României 2023 și cele două turnee naționale din anul 2024 de la Craiova si Iași, sunteți într-adevăr un exemplu de profesionalism și perseverență în lumea padbolului. Performanțele remarcabile ale lui Vrabie Mugurel și Turnea Gabriel au adus clubului nostru prestigiu și admiratie. Continuați să străluciți pe teren și să inspirați generațiile viitoare de sportivi. Echipa C.S. PADBOL Giurgiu este un adevărat simbol al dedicării și pasiunii pentru sport!”Valentin Andrei – manager CS Padbol Giurgiu.

Echipa de Padbol de la Giurgiu a avut o evoluție remarcabilă, trecând de la amatori la profesioniști într-un timp foarte scurt. 

Practic, din 2020 când Turnea Gabriel și Vrabie Mugurel au format echipă și au început să joace împreună, progresul a atins un nivel record. 

Au fost an de an prezenti pe podium în numeroase competiții, obținând locul 3 la Turneele Bucovinei, Moldovei, Olteniei și Cupa României în anul 2021. Succesele lor au continuat în 2022, cu locul 3 la Turneul Olteniei și locul 2 la Cupa României. În 2023, au obținut locul 3 la Turneul Olteniei, locul 1 la Cupa României și locul 2 la Turneul Munteniei. Anul 2024 a fost cel mai strălucitor pentru ei, câștigând Supercupa României și dominând Turneul Olteniei cu locul 1, iar acum cucerind titlul de campioni naționali.

Turnea Gabriel,Vrabie Mugurel și Valentin Andrei formează o echipă despre care merită să se vorbească, să se scrie și să menționeze în palmaresul sportului giurgiuvean și național.

Felicitări, băieți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *