web analytics
Giurgiu-Tribune

Echipele GSL trebaluiesc de zor, cu spor

“Maria Sa Primavara” dar si mult asteptatele manifestari ce se vor derula cu prilejul “Zilelor Municipiului” au pus echipele GSL la treaba.
Acestea au reparat zelos băncile și înlocuiesc lamelele deteriorate în zonele Centru și București, tund gardul viu pe bd. București, cosesc iarba pe tronsonul Remuș – Kaufland, vopsesc bordurile pe străzile Vlad Țepeș, Independenței, Mihai Viteazul. De asemenea, pregătesc terenul pentru a monta un modul de toaletă ecologică în Parcul Mihai Viteazul, prevăzut cu chiuvetă și racordat la sistemul de canalizare, cum este cel din Parcul Alei.

Cu mult spor se efectuaza in continuare activitati de salubrizare a punctelor neconforme prin activități specifice (întreținerea curățeniei, curățatul rigolelor, măturatul manual al căilor publice, măturatul manual al trotuarelor, încărcat și transportat deșeuri).
În aceste zile sunt planificate zonele: Drumul Serei, de unde se estimează a se ridica aprox. 20 m3 deseuri menajere, inerte și vegetale, Str. Griviței II – Info Grup (parter bloc) – aprox. 20 m3 deșeuri menajere și inerte, Str. Voest Alpine (Drum centura – PI – PII), aprox. 25 m3 deșeuri menajere și inerte. Totodată angajații GSP remediază deficiențele din rețeaua de iluminat public, constatate în Parcul Tipografie și Parcul Telefoane.

ADPP Giurgiu efectuează în continuare lucrări de reabilitare ale trotuarelor și carosabilului pe străzile din municipiu. Astăzi sunt programate:

– reabilitare trotuar din dale behaton prin lăsare borduri pentru acces auto pe bd Mihai Viteazul, adiacent nr. 63

– reabilitare carosabil prin betonare pe str. Negru Vodă și pe drum acces Poliția Municipală

– reabilitare carosabil prin betonare și asfaltare pe str. Mircea cel Bătrân intersecție cu bd. 1907

– reabilitare stradă de pământ prin scarificare, nivelare și compactare pe strada paralelă cu Aleea Plantelor, de la ACR la Alei

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *