Editorial: Pentru ca POC! Fosta prefecta de Giurgiu a fost retrogradata!

Se zice ca “daca vrei sa scapi de cineva dintr-o functie , il avansezi” . Ce faci atunci cand acel cineva se retrage insa “de buna voie” ,desi fortat de imprejurari,sau … hai sa spunem mai pe sleau, “demis”?
Ce-a facut si Badalau in cazul demiterii fostei prefecte Nina Carmen Crisu . Si –a incordat toti muschii pe care ii mai avea si a gasit un post cat a putut el de sus pentru simbolul “fortei sale” demise . Nu, nu la centru.Nu dupa ce Dancila a facut misto de el si l-a asigurat ca ii tine prefecata in functie dandui-o jos imediat a doua zi!!! Nu!

La judet. Pai unde in alta parte?!!
Nina Carmen Crisu este mai nou secretar al judetului . Functia este una destul de importanta , ca deh are grija sa fie totul legal, dar perfect legal, asa cum a facut si in rolul de prefect din care a fost demisa pentru ilegalitati.
Pe domnul Badalau urmeaza sa il felicite acum toti primarii pentru mareata reusita . Unul dintre acestia a si facut-o printr-un sms in timpul sedintei de resuscitare a PSD.
As vrea sa o felicit si eu pe doamna in cauza pentru noua functie si sa ii urez, asa din spirit de fair –play, success in noua activitate , dar comparand functiile ma gandesc sa nu gafez totusi…
Cine oare este felicitat pentru retrogradare ? Si cum sa fie spirit de fair play cand nu pleci de la premisa de nevinovatie (desi ai fost in Israel in timpul concediului medical si cu pontajul la zi intr-u spălarea de păcate)?
Si mai mult decat atat, este sub demnitatea mea si a multora dintre cititori .

Acesta este un pamflet , tratati-l ca atare!
Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *