Ei sunt eroii zilei! Iată cum s-a întâmplat totul!

 Marinel, Lucian, Iulian și Raluca au salvat un bărbat de 67 de ani a vrut să taie o salcie, însă, la un moment dat, s-a dezechilibrat și a căzut de pe scară, de la o înălțime de aproximativ șase metri. Iată cum s-a întâmplat totul …
“SMURD Bolintin Deal! Începeți deplasarea în localitatea Zorile. Un bărbat a căzut de la înălțime și are nevoie urgență de ajutor!”
“Recepționat! Revin cu date de la fața locului!” a răspuns comandantul de echipaj.
Trei paramedici și un voluntar SMURD au ajuns în curtea bărbatului, în vârstă de 67 de ani. L-au găsit întins lângă un copac, conștient și cooperant, dar cu răni în zona capului.
“Nu vă ridicați! Spuneți-mi ce s-a întâmplat!” I-a spus Lucian, unul dintre paramedici, încercând să îl liniștească.
Așa au aflat că bărbatul a vrut să taie o salcie, însă, la un moment dat, s-a dezechilibrat și a căzut de pe scară, de la o înălțime de aproximativ șase metri.
După o evaluare primară, paramedicii au constatat faptul că acesta acuza dureri la nivelul coloanei vertebrale și la membrele inferioare.
I-au acordat primul ajutor și au comunicat permanent cu dispeceratul, fiind solicitat, în sprijin, elicopterul SMURD.
“O să vă așezăm pe targă, imobilizat, și vom merge pe stadionul din localitate. De acolo, veți fi preluat de elicopter și transportat la spital pentru a primi îngrijirile de care aveți nevoie, în cel mai scurt timp.
Totul va fi bine, aveți încredere în noi!, i-a spus Marinel, comandantul de echipaj.
Odată cu decolarea elicopterului, ambulanța s-a întors la bază, în așteptarea unor noi misiuni.
Cei trei paramedici, Marinel, Lucian și Iulian, își desfășoară activitatea în cadrul Detașamentului de Pompieri Bolintin Deal, iar Raluca este voluntar SMURD de aproximativ doi ani.
May be an image of 3 people, ambulance and text

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *