web analytics
Giurgiu-Tribune

Elevii din Giurgiu, informați de polițiști

În urmă cu două zile polițiștii giurgiuveni au dat startul unei campanii de informare în rândul elevilor.Mai exact, polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu reprezentanți din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Giurgiu au desfășurat activități de preventive a delincvenței juvenile, victimizării minorilor, traficului și consumului de droguri și pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție în contextul epidemiologic actual.

Astfel, polițiștii au organizat o activitate de informare în Liceul Teoretic “Nicolae Cartojan”, din municipiul Giurgiu, discutând cu elevii și cadrele didactice pe teme precum prevenirea victimizării, modalități de aplanare a conflictelor, măsurile de protecție individuală și sanitară.

Au fost purtate discuții interactive cu elevii privind și comportamentul adecvat pe care trebuie să îl adopte în mediul școlar, familial dar și în comunitate.

Activitățile de prevenire vor continua în perioada imediat următoare si în alte unități de învățământ de pe raza județului Giurgiu.

Alexandra Buzică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *