Epidemie de diaree in Liga a 4-a seria nord

Fenomene absolut paranormale se produc in Liga a 4-a de fotbal din Giurgiu .
Programat sa se dispute sambata 30 martie , meciul de fotbal dintre echipele Argesul Mihailesti si F.C Bolintin Malu-Spart nu se va mai disputa .
Motivul ?
Oficialii echipei din Bolintin-Vale au depus la Asociatia Judeteana de Fotbal din Giurgiu documente medicale din care rezulta ca fotbalistii bolintineni sufera toti de boli infectioase gastroenterologice , sau mai pe romaneste spus , de diaree .
Pana aici nimic deosebit , diareea poate lovi pe oricine oricand ,chiar daca se numeste Papa Francisc , Viorica Dancila sau Gica Talent , fundasu’ stanga de la F.C Bolintin-Vale .
Da’ atunci cand auzi ca intr-o etapa anterioara , fix inaintea meciului cu Argesul Mihailesti si pe baietii de la A.S Singureni i-a lovit fix aceesi boala , adica diareea , incepi sa-ti pui intrebari .
– Ma baieti , voi astia de la Singureni si de la Bolintin , faceti cumva cantonamente comune si mancati din aceeasi oala ?
-Ma , ce-ati mancat voi pe la sedintele-alea de le faceati prin carciumi ?
Ma , nu cumva voua va e frica ?
Da , cred ca asta e !
Sunteti asa de-ngroziti sa dati ochii cu baietii de la Mihailesti ca v-apuca brusc diareea si va tine fix pana trece etapa .
Necazu’ e , ca meciul doar se amana si intr-un final tot va trebui sa dati piept cu Mihailestenii , iar cum voi veniti dupa crizele-astea de dizenterie nu va vad deloc bine .
Pana atunci , ce sa va urez ?
Insanatosiri grabnice , defecari lente si fara dureri !
-Lasati barbatii adevarati sa joace fotbal , voi sunteti doar niste baietasi care se strica la stomac atunci cand dau de fotbalisti !

29.03.2019
Pamflet cu si despre cacaciosi de Costel Dumitru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *