web analytics
Giurgiu-Tribune

Eugen Teodorovici: se discută o restructurare a ministerelor. Este obligatorie o reformă a administraţiei publice.

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice (MFP), a anunţat, marţi seara, că se discută o restructurare a ministerelor, inclusiv a structurilor din subordinea acestora, iar o decizie va fi luată după finalizarea bugetului pentru anul viitor.

Ministrul Finanţelor Publice considera ca este obligatorie o reformă a administraţiei publice insemnand nu foarte mulţi oameni ci exact câţi trebuie si mai bine plătiţi. Acesta si-a argumentat pozitia spunand ca exista deja lege in acest sens.

Eugen Teodorovici spune ca se poartă discuţii bilaterale cu fiecare minister si deja exista o listă cu cele mai mari zone unde se cheltuie banii publici – transporturi, sănătate şi alte ministere care au foarte multe economii în subordine – energia, economia.
„Noi trebuie să prezentăm bugetul în noiembrie anul acesta. Până în noiembrie, discuţia se încheie. Au avut ieri (n.red. – luni) ministerele termen să ne trimită bugetele pe 2019, în baza unor limite pe care noi le-am impus pe anul viitor şi vine discuţia bilaterală. (…) Stăm o zi, o noapte, două nopţi, nu contează, trei zile”, a explicat Teodorovici.

Camelia Sachetti

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *