EXCLUSIV! Președintele PNL, Nicolae Ciucă vine la Mihăilești pentru lansarea candidaților PNL

Vineri, 31 mai, la Mihăilești, vor fi prezenți foarte mulți liberali din județul Giurgiu pentru că liderul PNL, Nicolae Ciucă va fi prezent la un eveniment de lansare a tuturor candidaților PNL din județ, la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie.

Vor fi prezenți toți candidații PNL la primăriile localităților din județul Giurgiu, candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean, Toma Petcu, echipele de consilieri propuse pentru consiile locale și județean, parlamentarii PNL de Giurgiu, invitați.

Prezența președintelui Nicolae Ciucă la evenimentul de lansare a candidaților din județul Giurgiu nu este doar un semnal de susținere, ci și faptul că organizația liberală de la Giurgiu are toate șansele să obțină la alegerile locale cel mai mare scor pe țară dintre organizațiile liberale, având în vedere numărul foarte mare de primari care au ales să candideze din partea PNL și susținătorii care au venit în echipa condusă de europarlamentarul Dan Motreanu.

Comandat de Partidul Național Liberal, Organizația Giurgiu, realizat de SC RISING LUCK SRL, portal www.giurgiu-tribune.ro
CMF 21240015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *