Fabian Țîrcă, noul primar al comunei Oinacu

După două mandate la primăria comunei Oinacu, social-democratul Laurențiu Burtavel va trebui să elibereze scaunul de primar, pentru a fi ocupat de câștigătorul alegerilor din comună, liberalul Fabian Țîrcă. Acesta s-a impus, fără probleme în toate cele trei secții de votare, cu 1.381 de voturi față de cele 556 obținute de primarul în funcție.

”A fost o lună extrem de grea, în care, alături de o echipă puternică și alături de dvs am muncit pentru un țel: schimbarea! Duminică, 27 septembrie, ați ales această schimbare, un lucru care mă onorează și mă responsabilizează mai mult! Votul dvs este votul unei victorii pentru care am luptat și am muncit împreună, la fel cum, tot împreună, vom parcurge fiecare pas, în continuare!

Vă mulțumesc pentru toată această încredere, și voi face tot ce îmi stă în puteri să nu vă dezamăgesc! Ne așteaptă o muncă titanică, ne așteaptă multe proiecte ce trebuie puse în practică, așa că, de acum, voi trece la treabă!

Totodată, mulțumesc echipei care a muncit alături de mine, și care a făcut posibilă – prin profesionalismul de care a dat dovadă – această reușită!
Dumneavoastră, locuitorii comunei Oinacu, sunteți echipa mea, iar eu sunt primarul dumneavoastră, al tuturor!” – a scris Fabian Țîrcă pe padina de facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *