,,Familia Corsaru’ Rosu” a depus plangeri penale impotriva agresorilor

Pe tanarul din fotografiile de mai sus probabil nu-l cunoasteti , sau daca-l stiti , il stiti din situatii si ipostaze care-i fac cinste lui si familiei sale .
Se numeste Alexandru Valentin Rosu si este un tanar remarcabil , student in anul lll la Academia de Studii Economice din Bucuresti unde studiaza Managementul Afacerilor si unde s-a inscris deja la cursurile de master in aceeasi disciplina .
Alexandru Valentin Rosu este un foarte talentat motociclist si practica motocrosul din cea mai frageda copilarie cu rezultate remarcabile la nivel national .
Nu , contuziile si echimozele de pe fata lui Alexandru , nu se datoreaza vreunui accident de motocicleta , ci sunt urme lasate de loviturile membrilor bandei de betivani PSD-isti de la Gaiseni pentru simplul motiv ca a sarit sa-si apere tatal .
Tatal lui Alexandru Rosu este domnul Ion Rosu , patronul binecunoscutei firme ,,Corsarul Rosu ”.
Sambata seara domnul Ion Rosu a atentionat un grup de oameni in stare evidenta de ebrietate , sa nu mai urineze pe iarba si pe cladirea benzinariei Lukoil de la kilometrul 30 al A1 , motiv pentru care a fost agresat fizic si verbal de catre acestia .
Dommnul Ion Rosu a depus plangere penala impotriva grupului de betivani in baza art 93 . alin.1 Cod Penal si al art. 253 alin.1 cod penal privind savarsirea infractiunii de lovire si respectiv a sanctiunii de distrugere.
Domnul Rosu Alexandru Valentin a depus plangere penala impotriva grupului de huligani pentru savarsirea infractiunii de lovire pedepsita in baza art .93 , alin 1 Cod Penal .

Vom reveni cu amanunte cu privire la continutul plangerilor depuse la Parchetul de pe langa Judecatoria Bolintin-Vale de catre domnii Ion si Alexandru Valentin Rosu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *