Fapt Divers

Romania , anul de gratie 2018 , primaria comunei Ulmi , judetul Giurgiu , la mai putin de 20 (douazeci) de kilometri de Bucuresti.

,,-Fa-i fa’ lu’ omu-asta o adeverinta ca-mi bag p..a-n gura ta !
-Ai facut ba actile-alea baga-mi-as p..a in ma-ta !
-Ce mortii ma-tii vrei fa ?
-Eu sunt sefu-aici , ati auzit ? Ca-mi bag p..a-n voi da prosti !
-Si ce p..a mea sa-mi faceti voi mie , va dau la toti la m..e !”

Textul de mai sus reprezinta modul curent in care se adreseaza primarul comunei Ulmi , Petre Nicolae ,colegilor , subalternilor si cetatenilor din comuna despre care are dubii ca l-ar fi votat .
Astazi domnul primar Petre Nicolae a facut mare scandal , pentru ca sefii sai de la PSD nu-l scapa de un agent de politie care se pare ca vrea sa-si faca treaba si-i incurca domnului primar socotelile , pentru ca la Ulmi si hotii sunt ai domnului primar .
In interiorul primariei comunei Ulmi domneste teroarea . Oamenii sunt ingroziti .
Ultimul angajat pe care primarul de la Ulmi vrea sa-l trimmita acasa este agentul fiscal Marcel Paraschiv , asta numai pentru ca domnul primar i-ar fi gasit un inlocuitor mai docil.
Marcel Paraschiv este angajat din anul 1998 pe functia de agent fiscal , iar in perioada cand agentii fiscali erau angajatii Ministerului Finantelor avea cel mai mare grad de incasare dintre perceptorii din nordul judetului .

Acest articol nu este un pamflet , iar modul de adresare a primarului Petre Nicolae in discutiile cu subalternii si locuitorii comunei Ulmi este mult mai colorat si mai stufos decat imi  pot aminti , sau imi pot permite sa va reproduc !
Un lucru ar trebui reliefat . Acela ca nu poate sa pronunte mai mult de trei cuvinte fara ca al patrulea sa fie altul decat propriu-i organ de reproducere .
Acesta este motivul pentru care nu participa la sedintele Consiliului Local , iar cand participa nu vorbeste pentru a nu-l pune pe secretar in situatia jenanta de a scrie in procesul verbal de sedinta toate mascarile care-i vin la gura.(Verba Volant , Scripta …)
Romania 2018 . Paisprezece ani de la intrarea in NATO si unsprezece de la intrarea in Uniunea Europeana.

3 thoughts on “Fapt Divers

  1. Nu asociați imaginea Primăriei Colibasi , Giurgiu cu nefericitul fapt relatat.
    În imaginea este preluata o fotografie cu primăria din Colibasi unde nu încape discuție de o asemenea întâmplare.
    Oferiți informații corecte va rugam!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *