Fără funcție, fara influența si fără țigări!

Pentru început Daddy s-a răzbunat pe balonul rosu le la Giurgiu si i-a luat funcția de vicepreședinte al senatului ,secretara si masina ( vb de cela ale senatului) .

Acum ,aflam ca i-a luat si țigările!!!!

Tot spre binele lui ii va lua cel mai probabil si locul din primul rând la distribuirea de fonduri PNDL , puterea si influența in partid , iar de mâine încolo mai vedem .
Ca nu-l da afara. Ar fi mult prea ușor pentru Badalau .
Pe principiul “tine-ti prietenii aproape, iar dușmanii si mai aproape” ,Daddy i-o da la “ficățel” si vrea sa fie aproape sa il vadă cum se chinuie fără fonduri si funcții.

Întrebat cum se înţelege cu numărul doi din partid, Dragnea le-a spus, ironic, jurnaliştilor că s-a înţeles destul de greu, Bădălău fiind foarte răcit.
“Azi m-am înţeles greu pentru că era răcit cobză. I-am şi luat şi ţigările din faţă. Le-am spus colegilor că sunt nişte prostii informaţiile care au ieşit nu ştiu de unde şi de ce. Eu nu am de gând să execut pe nimeni: nici pe domnul Oprişan, nici pe domnul Ştefănescu, nici pe domnul Niculae Bădălău (…)Sub nicio formă eu nu voi propune şi dacă cineva va propune, voi uza de toată influenţa mea în CEX să nu se ajungă la asta.”, a declarat Liviu Dragnea.

Si totuși , daca cu toată influența…neah… nu se poate chiar așa!

Acesta este in pamflet. Tratati-l ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *