Fără permis, beat la volan și cu plăcuțele de înmatriculare retrase

El, parcă ar fi fost actor principal în filmul ” Toată lumea e a mea”, scena 1 dubla întâi, strada Tineretului din Giurgiu. Motor, acțiune! Din distribuție, pe lângă alți participanți la trafic, mai făceau parte și polițiștii de la rutieră. Ghinionul lui și  norocul altor oameni care s-au întors nevătămați acasă. ”Actorul principal” beat, fară permis, conducând o mașina cu plăcuțe de înmatrculare retrase, a primit nerâvnitul Dosar Penal .

La data de 6 iulie a.c., ora 15.50, pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu a fost depistat un bărbat, de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus avea plăcuțele cu numărul de înmatriculare retrase.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul ale cărui plăcuțe cu numărul de înmatriculare au fost retrase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *