Fasolea cu cârnați și vinul fiert, vedetele zilei la Giurgiu, de Ziua Națională

2.500 de porții de fasole cu cârnați acompaniate de vin fiert au fost pregătite de municipalitate, ci ajutorul sponsorilor generoși, pentru Ziua Națională a României.

Succesul inițiativei a fost asigurat. Dovadă, cozile uriașe care s-au format pentru prânzul tradițional, imediat după terminarea paradei.

Giurgiuveni, cu mic cu mare s-au înfruptat din porțiile generoase de fasole cu cârnați, iar vinul fiert a fost numai bun, având în vedere că s-a tremurat ceva pe timpul defilării.

Tradiționala masă de 1 Decembrie a fost acompaniată de Ansamblul Flocloric ”Doina Dunării”, formațiile de dansuri populare ”Românașul” și ”Plaiuri Vlăscene”, alături de interpreții: Adelina Găujeneanu, Reta Baltag, Georgeta Vasile Măsură, Mariana Simion, Mihaela Băbaru, Selena Mărgean, Alexia Stănică, Ioana Lărgeanu, Iulian Urlea și Daniel Sima. Dirijor, Ion Iavnovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *