Giurgiu-Tribune

Felicitari AS Singurei ! La anu’ si la mai multe !

 

AS Singurei

Sambata , 23 iunie , incepand cu orele 21.00 , pe stadionul Giulesti a avut loc meciul de fotbal dintre echipele Rapid si AS Singurei , meci retur al barajului pentru promovarea in divizia C .
Echipa bucuresteana s-a impus cu scorul de 10-1 .
In tur fusese 7-0 tot pentru rapidisti , astfel echipa de sub podul Grant paseste in divizia C inscriind 17(saptesprezece) goluri si primind 1 (unu) in cele doua meciuri cu reprezentatnta judetului Giurgiu .
Echipa din Singurei a fost felicitata de catre toti factorii de raspundere din judetul Giurgiu care au concurat la acest rezultat :
Senatorul Niculae Badalau , prezent in tribune la partida tur , Marian Mina presedintele Consiliului Judetean Giurgiu  vajnic sustinator al singureilor , Viorel Lesanu presedintele AJF Giurgiu , Intreg corpul arbitrilor delegati la meciurile echipei , arbitrii care au avut un rol esential in parcursul extraordinar al echipei din Singurei .
Au primit felicitari deasemenea primaria comunei Singurei , Consiliul Local al acestei comune , inimosii suporteri ai echipei si nu in cele din urma primarul acestei localitati pentru implicarea dovedita in teren si mai ales in afara acestuia .

Visits27 Visits 2 Visits 790374

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *