web analytics
Giurgiu-Tribune

Cazul femeii ucise și arse pe un câmp din județul Giurgiu a șocat o țară întreagă

Cadavrul unei  unei femei  cu vârsta cuprinsă între 20 si 30 de ani a fost găsit în timp ce ardea , vineri seara, într-o valiză lăsată pe marginea DN6, din judeţul Giurgiu pe un câmp dintre Ghimpați și Valea Popilor. Medicii legiști au stabilit  că victima a fost bătută până la moarte cu un obiect tăietor la nivelul capului înainte de a fi băgată în valiză și mai apoi incendiată

Cel mai probabil, spun organele abilitate, ucigașul a dat foc valizei pentru a scăpa de cadavru .

Descoperirea macabră a fost făcută de un şofer de TIR care trecea prin zonă . Acesta a văzut flăcările pe marginea şoselei dintre satele Valea Plopilor şi Ghimpaţi și crezând că este un incendiu de miriște A oprit şi a încercat să îl stingă flăcările. Ulteriori, acesta și-a dat seama că ar putea avea în faţă un cadavru și a sunat la numărul unic de urgență 112.

Poliţiştii au fost stabilit în final că este  vorba despre cadavrul unei femei carbonizat în proporţie de 90%.

De menționat este faptul că nu este sesizată vreo  persoană dispărută în județul Giurgiu care sa corespunda cu inălțimea și vârsgta probabilă a tinerei ucise, însă victima ar putea fi de oriunde. Pentru a stabili indentitatea victimei, procurorul de caz a solicitat poliţiştilor o listă cu toate persoanele dispărute din ultima săptămână de la nivelul întregii ţări . În plus pentru că există camere de luat vederi la intersecția din Ghimpați, în Valea Plopilor, cât și pe DN6, vor fi analizate imaginile de dinaintea producerii accidentului.

 

Camelia SACHETTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *