Festivalul Familiei , distractie și educație la o fermă din județ

 

FESTIVALUL FAMILIEI este primul festival din Romania care îmbină distractia cu educația prin jocuri de familie .

Familiile care vor participa la activitatile distractive vor învăța lucuri noi la atelierele creative, și se vor întrece în competiții.

 

În cadrul evenimentului se vor desfășura ;

jocuri de familie

competiții pentru familii

vizitare microferma de animale

plimbare cu cai mici

activitati eco-friendly

yard sale

ateliere educative si creative

…multe surprize

FESTIVALUL FAMILIEI sprijiniă si promovează educatia, respectiv dezvoltarea personala a copiilor precum și timpul de calitate  petrecut în familie în familie.

 

FESTIVALUL FAMILIEI este organizat sub forma unui eveniment de strangere de fonduri (fundraising event) pentru initierea, organizarea si derularea  proiectelor educationale / dezvoltare personala, respectiv activitati extrascolare pentru copiii din localitatile Bacu, Joita si Sabareni – judetul Giurgiu. Participarea la eveniment se realizeaza prin oferirea unui donatii pentru educatie la intrarea in cadrul locatiei.

 

FERMA PEDAGOGICA SABARENI este situata în incinta fermei Rulouri de Gazon

Strada Tineretului 53 (DN143A) între Bâcu și Săbăreni, la 7 km vest de București, dupa Chiajna și Dragomirești. Site oficial: www.FermaPedagogica.ro.

Companiile care doresc sa sprijine FESTIVALUL FAMILIEI si sa devina PARTENERI ai evenimentului ne pot contacta prin mesaj privat.

FESTIVALUL FAMILIEI se va desfasura conform dispozitiilor oficiale, prin respectarea si asigurarea masurilor si regulilor prevazute pentru evenimentele organizate in timpul pandemiei pentru a preveni raspandirea COVID-19.

Programul / desfasuratorul complet se va prezenta în saptamana evenimentului, iar noutatile si informatiile detaliate vor fi prezentate pe pagina de Facebook: www.facebook.com/asociatie.pentru.educatie

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *