Festivalul Firescului Fursec-La cea de-a doua editie.

Ajuns la cea de-a doua editie, Festivalul  Firescului Fursec se bucura de sustinerea OFL Giurgiu si de cea a Organizatiei  Municipale a PNL cu implicarea societatii civile. Organizatorii din acest an va poftesc la discutii pertinente si la fursecuri delicioase.

Anul trecut , Festivalul  Firescului Fursec a debutat cu indemnul la firesc ,dar si ca sprijin pentru antreprenorii  locali.

Evenimentul de anil acesta va avea loc joi,17 noiembrie, in parcul Mihai Viteazul incepand cu ora 17.00, unde, pe langa muzica si fursecuri de tot felul, organizatorii – presedinta Organizatiei Femeilor Liberale, Dana Danciu, presedintele Organiztiei Municipale a PNL Marian Maroiu si cativa reprezentanti ai societatii civile- promit discutii interesante.

“Anul acesta, oamenii, si in special antreprenorii locali, aşteaptă de la noi soluţii pentru o guvernare eficientă, care să vină pentru România şi pentru români. Acest eveniment este un bun prilej de socializare cu societatea civila. Eu am mai organizat eveniente cu prilejul carora am luat pulsul orasului. Oamenii s-au saturat  de  minciunile si de carpelile PSD-ului. Vor  fapte,intr-o Romanie normala, cu administratii publice competente precum cele ale PNL-ului. Mergem sa ne intalnim cu oamenii, mergem printre ei in parc, sa le oferim un fursec si sa  le aflam problemele” , ne-a declarat Marian Maroiu, presedintele organiztiei municipale a PNL intrebat fiind de scopul evenimentului.

Si presedinta Organizatiei Femeilor Liberale, Dana Danciu, cea care si anul  trecut si-a adus echipa la prima editie a festivalului, va fi prezenta joi in parcul MihaiViteazul .

“O nevoie acuta de normalitate a fost scanteia care ne-a mobilizat anul trecut cand, alaturi de OFL Giurgiu, au venit in acelasi parc simpatizanti ai PNL , unii chiar si din judet, oameni care ne-au vorbit despre problemele lor, despre hotia si justitia orba protejate de un PSD care continua sa minta  cu nerusinare. Cea mai noua minciuna  marca PSD este ca vor exista tăieri de salarii şi pensii. Nu!Nu vor exista. Mai mult decat atat,  PNL este partidul care poate vorbi cu exemple clare despre importanta administratiior liberale si a sustinerii micilor intreprinzatori.Mergem joi sa vorbim cu oamenii, sa le oferim un fursec, asa, ca o linie de dialog.

Camelia Sachetti

Daca v-am făcut si voua pofta de un firesc fursec, haideti la cea de-a 2-a editie a Festivalulul Firescului Fursec joi,  la ora 17.00, in parcul Mihai Viteazu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *