Flori de 8 martie! Pentru toate gusturile – in Piața Centrală!

Orice doamna sau domnișoara merita un cadou frumos de opt Martie, Ziua Internațională a Femeii.

Desigur, ii puteți oferi logodnicei inelul mult-visat, ori o pereche de cercei soției.
Puteți sa va surprindeți iubita cu o excursie exotica, iar bunicii sa ii achizitionati o pereche de papuci imblaniti.

Ei, da! Amantele pot fi învăluite in speranțe si desuuri vaporoase după o cina romantica! Surorile…Pentru ca sunt ” mai in familie” , pot primi un kit de îngrijire a parului in funcție de tipul de scalp- nu lăsați sotia sa se ocupe!

Vecina din colt, care va dojenește “in gluma ” când întârziați , precum si soacra pe la care ati trecut sa ii faceti o potecuța prin zapada ( ca ….de-aia ați întârziat ultimele dați), pot fi îndulcite cu o cutie cu bomboane.

Cumnatele si verișoarele, pot fi încântate eventual cu o eșarfa sau un parfum.
Ahhh !! Colegele! ! O mini-petrecere după orele de munca, rezolva in cel mai plăcut mod situația! (Nu contează dojeneala vecinei din colt.)

Si …prietenele între ele …Eee…aici e aici! Ceaiuri de slăbit , creme antirid, abonamente la sala, toate însoțite de complimente si voioșie!

Am lăsat la final mamele! Cei mici, stiu ca un lucru făcut cu mânuța lor este cel mai de pret dar. Cei mari , sa nu uite !!!! ELE, se pot mulțumi, oricând, numai cu o îmbrățișare si prezenta copiilor.

In fine, după imaginație si posibilități , iubiții, soții, fratii, cumnatii,etc.,nu vor greși daca vor alege sa ofere in aceasta zi o floare si un gand bun !

Orice femeie se bucura de flori! Orice femeie merita flori! Gânduri bune de la voi, flori pe alese pentru toate gusturile si buzunarele in Piața Centrală din Giurgiu!
La multi ani eternului feminin din lumea întreaga!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *