Florin Catu PNL: Ministerul Finanțelor Publice pregătește o echipa de negociatori pentru a contracta un împrumut; al doi-le-a ca mărime din istoria României

Intr-o postare pe pagina de Facebook a PNL, Florin Catu a relatat cum un povestitor, care lucrează într-o instituție într-o țară adevărată, partener strategic al României, i-a prezentat un document din care se desprind două concluzii importante.

“Prestația lamentabilă a nu mai puțin de 2 guverne PSD în doar 12 luni, a generat o profundă criză de comunicare și credibilitate în ochii partenerilor noștri occidentali. Atacul la legile justiției a întregit tabloul care arată că România nu este guvernată PSD nu poate guverna Romania”,spune Catu.

A doua concluzie este considerată de către acesta a fi “bomba “!

“Și acum ‘bomba’ ! Ministerul Finanțelor Publice pregătește echipa de negociatori pentru a contracta un împrumut mare. Al doilea ca mărime din istoria României.
Dragnea și Vâlcov nu ne spun, încă, de unde vor lua împrumutul. FMI+BM+CE (dobânzi mai mici dar reforme mai dure și control) sau un grup de bănci private cu legături strânse cu o țară vizitată recent de Liviu Dragnea.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *