Florin Câțu: Scad investitiile cu 1.6 miliarde lei, iar cheltuielile pentru proiecte cu finanţare din fonduri externe nerambursabile postaderare,cu 4.2 miliarde lei!!

Vicepreședintele PNL Florin Cîţu considera ca PSD se folosește de banii noștri in scopul satisfacerii propriului electorat.

Acesta a arătat intr-o postare pe pagina sa de Facebook ca in urma rectificării bugetare investitiile scad cu 1.6 miliarde lei ,iar cheltuielile pentru proiecte cu finanţare din fonduri externe nerambursabile postaderare cu 4.2 miliarde lei!!

“1. CRESC cheltuielile de personal cu 2.3 miliarde lei şi CRESC cheltuielile cu asistenţa socială cu 2.53 miliarde lei!!
2. SCAD cheltuielile de capital (investiţii) cu 1.6 miliarde lei şi SCAD cheltuielile pentru proiecte cu finanţare din fonduri externe nerambursabile postaderare cu 4.2 miliarde lei!!
Acestea sunt schimbările majore pe partea de cheltuieli şi arată clar că PSD se foloseşte de banii noştri pentru a satisface propriul electorat!”, scrie Cîţu pe Facebook.

“Supraacciza ne ia 600 milioane de lei din buzunar, doar în 2017, contribuţiile din contractele part time sunt plătite ca pentru contracte full time, încă 165 de milioane de lei în 2017, iar companiile de stat care mai aveau rezerve pentru investiţii pierd 2 miliarde de lei” a argumentat acesta.

Mai mult decât atât, Câțu are previziuni sumbre pentru anul următor in ceea ce privește continuarea alimentarii clientelei PSD.
“În 2018 costul populismului PSD se triplează, asta fără să ştim încă efectele legii pensiilor!!!
Astfel, taxa de solidaritate, taxa pe cifra de afaceri, taxa pe active financiar-bancare, TVA la 21-22% şi eliminarea contribuţiei către pilonul II de pensii, rămân “soluţiile” lui Dragnea pentru plata populismului PSD-ist”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *