Foaie fructe de legume,priveste la mine lume…..

 

 

….cum mi-e neuronu-n spume !
La Timisoara acum doua saptamani,paisprezece formatii acoperind o paleta foarte larga de genuri muzicale, au concertat in piata din fata catedralei mitropolitane.
Capete de afis au fost formatiile Phoenix, Pro Musica si Cargo, trei dintre cele mai iubite si celebre trupe rock din Romania.
Banii incasati urmau sa constituie un ajutor pentru cei care au avut de suferit in urma furtunilor care s-au abatut in urma cu o luna asupra vestului tarii.
Au fost vandute 752 de bilete cu pretul de 50 de lei, suma totala incasata in urma concertului fiind de 37.600 de lei .

La nunta unuia dintre membrii clanului mafiot Carpaci tot din Timisoara au fost invitate 500 de familii reprezentante ale lumii interlope din toata tara.

Au venit toti.

Darul pentru miri a fluctuat intre 2.000 si 5.000 de euro/familie cu triplari din partea nasilor si a celor mai apropiati.

Suma stransa, undeva in jurul a 2.000.000 (doua milioane de euro), sau 9.000.000 (noua milioane) de lei….

….Fapt diveers in Romania anului 2017.Tara lui Dragnea , a lui Badalau,a lui Paul Stanescu, a Olgutei Vasilescu, a lui Liviu Pop, a lui Petre Daea,a Rovanei Plumb,a lui Codrin Stefanescu si-a altor cateva sute de neispraviti ca ei.

E si tara Lui Marian Mina,presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, exegetul lui Adrian copilu’ minune si inventatorul ,,piersicii de cartof”,a,, capsunii de tomata”,a ,,marului de conopida” si a,, ciresei de sparanghel”.

E Romania neispravitilor, a neghiobilor si a tontilor.

Din pacate va fi foarte greu sa ne-o luam inapoi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *