Focuri de armă, sticle aruncate, masini rasturnate! Bataie ca-n filme in localitatea Clejani din judetul Giurgiu!

In dimineata zilei de 2 aprilie 2018, autorităţile au fost solicitate prin numărul 112 să intervină în localitatea Clejani, pentru aplanarea unui conflict in timpul caruia au fost trase focuri de armă.

Polițiștii din Mihăilești, de care aparține localitatea Clejani, luptătorii de la trupele speciale ale poliției, dar și jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului.

Conform declaratiilor purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Poliţie Giurgiu, Daniel Patentaşu, mai multe persoane au fost duse la audieri, iar în paralel se fac cercetări la faţa locului.

Martorii scenei de lupta spun ca ar fi vorba despre o reglare de conturi intre doua clanuri de rromi din localitate. In urma conflictului,  doua persoane au fost rănite și transportate la spital.
Prima victima are nevoie de ingrijiri din cauza bataii primate, iar cea de-a doua din cauza ca a fost impuscata cu alice.

Echipele de intervenţie se află la faţa locului şi fac cercetări pentru identificarea celor implicaţi în conflict, dar şi a celor care au folosit arme, urmând a stabili pentru fiecare participant încadrarea juridică. Ancheta este coordonată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *