Fonduri prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny pentru o comună giurgiuveană

Zeci de localități din țară vor primi fonduri pentru diverse lucrări prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Vor primi finanțare 54 de investiții în infrastructura rutieră și tehnico-edilitară. Printre acestea se află și o comună din Giurgiu.

Este vorba despre lucrări de modernizare drumuri, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă a rețelelor de canalizare menajeră și a stațiilor de epurare, construirea unor poduri și podețe, realizarea sau amenajarea trotuarelor, precum și înființarea sau dezvoltarea unor sisteme inteligente de distribuție a gazelor naturale.

Din ce se arată într-un comunicat al Ministerului Dezvoltării, în total localități din 30 de județe primesc finanțare pentru 54 de investiții în infrastructura rutieră și tehnico-edilitară.

 Ieri a fost semnat Contractul de Finanțare pentru Modernizare prin asfaltare a 8 km de drumuri din comuna giurgiuveană Grădinari .
Pe rețeaua sa de socializare, senatorul PNL de Giurgiu, Toma Petcu a ținut să-l felicite pe primarul Petrică Ștefan .
”Sunt convins că acest proiect, cât și altele ce vor urma, vor deschide posibilitatea ca această comună cu potențial foarte mare, să se dezvolte în perioada următoare” , a scris acesta .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *