Fostul prefect de Giurgiu, Nina Carmen Crișu, inculpat într-un dosar de corupție

Fostul prefect de Giurgiu, Nina Carmen Crișu, o apropiată a PSD Giurgiu, este inculptat într-un dosar penal, pentru fapte de corupție.

Dosarul său apare pe rolul Tribunalului Giurgiu, la Secția Penal, Nina Carmen Crișu având calitatea de inculpat, iar Instituția Prefectului –  parte civilă.

Sursa:portal.just.ro

Se pare că dosarul în care va fi judecată Nina Carmen Crișu are ca obiect o serie de constatări ale Corpului de Control al M.A.I., în urma unor verificări realizate în luna martie a anului 2018, când ”în vizor” au fost mai multe aspecte ale activității prefectului de atunci: raportul calitate/preț al combustibilului consumat de mașinile Prefecturii, avizele de legalitate date de instituție, dar și activitatea comisiei de control a secretarilor din primării, presa relatând pe larg, la vremea respectivă, aceste aspecte.

Imediat ce dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului, președintele CJ a dispus – conform legii – suspendarea Ninei Carmen Crișu din funcția pe care o deține în prezent la Consiliul Județean.

Sursa: giurgiu-news

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *