Fotbal Club ,,Ciordila” – Zmeii Ogrezeni 4-3

Sambata 23 aprilie pe livedia , sau pe maidanul de la iesirea din satul Singureni in directia de mers catre Iepuresti , loc denumit generic ( de ce dracu’ i-or spune-asa ?) Terenul Comunal de Fotbal Singureni , a avut loc meciul de fotbal contand pentru etapa cu numarul 20 a Ligii a 4-a seria Nord , dintre arbitrul ,,Ciordila” si echipa Zmeii din Ogrezeni .
Scor la finalul meciului , 4-3 pentru F.C Ciordila .
Carevasazica Fat-Frumos Ciordila a rapus de unul singur Zmeii din Ogrezeni .
Cum ?
Simplu , i-a-ncercuit .
Ciordila si-a acordat siesi trei lovituri de la 11 metri din care a transformat numai doua , a eliminat trei zmei , iar la final a prelungit meciul pana a reusit sa inscrie golul al patrulea , cel al victoriei .
Meciul putea fi prelungit pana in saptamana mare a pastelui ortodox , pentru ca Ciordila oricum s-a mutat la Singureni definitiv la invitatia geniului fotbalistic , omul care a infrant Rapidul , Agentul 1-17 .
Ciordila este foarte aproape de Cartea Recordurilor .
Dupa primul meci de pe mapamond in care au castigat ambele echipe si cel in care Ciordila singur a impiedicat o echipa intreaga sa treaca de mijlocul terenului timp de 45 de minute , ieri la Singureni , Ciordila a bifat a treia minune a fotbalului si anume , meci castigat exclusiv de arbitru .
Echipa din Singureni ?
Echipa din Singureni nu exista , e doar o adunatura de expirati de prin esaloanele inferioare bucurestene .
Copiii si tinerii din Singureni nu joaca fotbal .
Tot talentul si toata stiinta jocului cu balonul rotund i-a dat-o Dumnezeu unui singur locuitor al comunei , lui , Agentului 1-17.

Ocupat cu meciul de la Singureni , domnul arbitru Ciordila a uitat de meciul din seara aceleiasi zile , cel de la Stockholm .
Cu el in teren echipa nationala ar fi castigat la scor …

Pamflet cu Ciordila cel Viteaz si cu zmei rapusi
25.03.2019
Costel Dumitru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *