“Fotografie aeriană” în viziunea fotografului Yavor Michev, la Muzeul Județean Giurgiu

Vernisajul expoziției „Fotografie aeriană” , a fotografului profesionist Yavor Michev, din Ruse- Bulgaria, a fost găzduit, azi, 22 septembrie de către Muzeul Județean Giurgiu, un eveniment denumit „Zilele Muzeului Giurgiuvean” și dedicat Zilei Independenței Bulgariei – 22 septembrie.

Yavor Michev, un fotograf bulgar, pasionat de artă fotografică, s-a născut și trăiește în orașul Ruse, iar ceea ce a fost doar un hobby, a devenit treptat, treptat o parte integrantă a vieții sale.  În 2007 i s-a oferit ocazia să zboare și să fotografieze dintr-un deltaplan, o experiență unică pentru el, care l-a marcat…

În ultimii ani, s-a axat, în principal, pe imagini suprinse cu platforme radio (drone), imaginile fiind de-a dreptul impresionante.

În viziunea autorului expoziției, Yavor Michev, fotografia aeriană oferă posibilitatea privitorului de a vedea lumea dintr-o perspectivă nouă, deosebită, care poate reflecta emoții și povești memorabile chiar și în cazul surprinderii în imagini a unor locuri deja familiare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *