”Gala Excelenței în Educație” și-a premiat laureații

38 de cadre didactice din județul Giurgiu și 10 elevi giurgiuveni care anul trecut au avut media generală 10 au urcat pe scena Teatrului ”Tudor Vianu” într-o gală de excepție organizată de Consiliul Județean Giurgiu.

Astfel, profesorii care au obținut cu elevii lor premii importante în concursurile naționale și internaționale au primit din partea Consiliului Județean premii în bani, câte 1.000 de lei fiecare, cărți, dar și diplome de excelență pentru rezultate deosebite.

Au fost premiate trei cadre didactice din mediul rural și 35 din Municipiul Giurgiu, premiile fiind oferite de președintele Consiliului Județean, Dumitru Beianu și primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu.

Premiați au fost și elevii care anul trecut au avut media generală 10, un proiect intitulat ”10 pentru Giurgiu” inițiat de vicepreședintele Consiliului Județean Giurgiu, Elisabeta Mihalcea.

Astfel, 8 elevi giurgiuveni, însemnând 4 de la Colegiul Național ”Ion Majorescu”, 1 de la Liceul Teoretic ”Tudor Vianu” și 3 de la Liceul Tehnologic „Tiu Dumitrescu” Mihăilești, au primit, fiecare, câte 1.000 de lei și toate felicitările din partea organizatorilor și celor prezenți la eveniment.

Gala Excelenței în Educației va continua și în perioada următoare cu premierea tuturor elevilor din județul Giurgiu care au obținut rezultate deosebite în concursurile județene, naționale și internaționale, în cadrul unui eveniment de amploare, plin de surprize plăcute.

De altfel, președintele Consiliului Județean, Dumitru Beianu a declarat că anul viitor se intenționează premierea a 100 de cadre didactice, precum și a elevilor care au făcut posibile aceste performanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *