Gasca Zurli vine la Giurgiu sa aduca Puterea Zambetului

Cea mai mare dorinta a Fetitei Zurli si a prietenilor sai, aceea de a se intalni cu toti copiii din Romania si a le face cunostinta cu Zambetul, este pe cale sa se indeplineasca . Tanti Prezentatoarea (Mirela Retegan), le-a facut la inceput de an o surpriza organizand un turneu national in care este inclus si Giurgiu .

Marti, 29 ianuarie, incepand  cu ora 18.00, binecunoscuta  trupa de specatacole pentru copii “ Gasca Zurili” vine la Teatrul “Tudor Vianu” din Giurgiu cu Showul “ Puterea  Zambetului” .

Categoriile de bilete sunt ;

-VIP 150 LEI (Posesorii acestei categorii de bilet vor beneficia la finalul spectacolului de acces la intalnirea speciala cu Gasca Zurli).

– Categoria 1 – 80 de lei

– Categoria 2 – 40 de lei

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, in Oficiile Postei Romane , in Magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro , si in magazinele Germanos.

Informatii bilete- Call CENTER 021 311 93 23  sau e-mail office@bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet indifferent de varsta.

Accesul minorilor in sala se face doar insotiti de minimum un adult si cu aproximativ o ora inainte de inceperea spectacolului.

Dupa inceperea spectacolului, accesul in sala nu mai este permis . Reguli de participare la spectacol gasiti pe www.zurli.ro .

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *