Gecoriada,sau cum sa ai judetul tau

 

 

Salba de ,, Exploatari la suprafata a agregatelor minerale” , carora le spunem generic balastiere, aflate pe albia raului Arges, rau care tranziteaza judetul Giurgiu din nord de la Gaiseni si pana in sudul extrem este completata cu cea din comuna Singureni .Proprietate a firmei Gecor din Calugareni , balastiera reprezinta de fapt un abataj de suprafata de unde se scoate balastul brut care se transporta cu maxima repeziciune la statia de sortare a S.C Gecor din Calugareni.
Cu repeziciune si mai ales noaptea.
De ce noaptea ?
Pentru ca balastiera de la Singureni este deasemenea una clandestina,functionand fara autorizatie de constructie,avize de functionare si mai ales eludand suta la suta plata vreunor taxe catre bugetul de stat sau bugetul local al comunei Singureni.
S.C Gecor este o abonata a contractelor cu statul inca de la infiintare, cand era sub protectia securistului Catalin Voicu,personaj de grea si trista amintire.
Beneficiara a multor contracte si firma favorita a consiliului Judetean Giurgiu, in perioada cand acesta era apanajul PNL-ului,Gecor a luat o optiune serioasa de stanga odata cu inrudirea patronului Cusa George cu familia Badalau.
De aici si pana la instaurarea legii bunului plac si deschiderea de balastiera clandestina n-a mai fost decat un pas.
-Cine sa ne verifice pe noi in Giurgiu, cand judetul e tot al nostru ?
Asa este,e judetul lor !
Al lui Badalau si al afinilor si prietenilor lui vremelnici care se numesc George Cusa sau Marian Patuleanu….si al altora de-ai lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *