Genialul Gecor , Deszapezitoru’

 

A nins . A inceput usor ieri 19 martie si s-a-ntetit in noaptea dinspre 20 , tot martie.
Ca sa ne faca-n ciuda , iarna n-o sa plece nici in ziua echinoctiului , cand de obicei vine primavara aia cosmica si adevarata .
De la primele ore ale diminetii , colaboratorii nostri din tot judetul ne-au comunicat ca nu au vazut nici un utilaj de deszapezire pe vreunul din drumurile judetului , asa ca ne-am permis sa apelam call-centerul ,,Deszapezitorului General” din judetul Gecoristan .
Am format 12 34 56 78 910 si de la capatul celalalt al firului o voce feminina , dulce si suava ne-a comunicat ca intregul colectiv de oameni de stiinta , ingineri si tehnicieni angajati ai Gecor lucreaza de zor la aplicarea in regim de urgenta a ultimei cuceriri a tehnicii moderne , simbioza de ezoterism , chiromantie , tantra si mecanica cuantica care poarta numele generic ,,Deszapezirea Fara Utilaje , Fara Material Antiderapant si Fara Muncitori pe Drumuri (DFUFMAFMD).
Aceeasi voce ne-a spus ca in jurul pranzuluui se vor vedea efectele deszapezirii cu metoda Gecoriana (DFUFMAFMD). .
Intr-adevar pe la orele 12 , zapada a inceput sa se topeasca in tot judetul .
Credeati ca datorita cresterii temperaturilor ?
Fals .
Cei de la Gecor au dat drumul tunului cu ioni chiromantiosi ezoterici si cuantici , tun montat in turnul de la sediul firmei din Calugareni .
Martorii oculari spun ca Mihai-Viteazu , cel pictat pe turn a inceput sa lacrimeze precum icoana facatoare de minuni de la Slobozia cand a vazut zapada topindu-se singura.
Am scapat de zapada , datorita ,,Oamenilor de la Gecor” si a (DFUFMAFMD).
Acum la aceasta ora tarzie la serviciul contabilitate al firmei , inginerii si economistii Gecorieni intocmesc situatiile de lucrari si facturile ce vor fi livrate Consiliului judetean.
Se pare ca au de lucru toata noaptea .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *