Giurgiu-Tribune

Giurgiu- Acid, primul blog tipărit din România

Primul blog de stiri din România a văzut miercuri ,15 Martie 2018 lumina tiparului la Giurgiu!
Ciprian Danciu, administratorul blogului Giurgiu-Acid, impreuna cu sotia sa , președinta OFL –Giurgiu, Dana Danciu, vor susține apariția tipărita (deocamdata o data pe luna) a acestui blog care a a creat mare deranj in conducerea Consiliului Judetean, a Prefecturii si a conducerii PSD , atât la nivel judetean cât si national.

Nu doar prin stăpânirea gramaticii limbii romane( ceea ce este obligatoriu), prin exprimarea coerenta a unor opinii si păreri pertinente, cat si prin pastrarea subiectului in dialogul cu cititorii săi , Ciprian Danciu a demonstrat ca este chiar mai jurnalist decât mulții posesori de bloguri similare cu pretentii de publicații locale.

Mai mult decât atât , Ciprian Danciu prin Giurgiu Acid a devenit un formator de opinie in principal in rândul oponenților PSD .

Deocamdată, editia intai a primului blog tipărit din România are sase pagini , urmând ca pe viitor numărul acestora sa crească.

Felicitări Ciprian Danciu- Giurgiu-Acid!

Visits49 Visits 1 Visits 790166

One thought on “Giurgiu- Acid, primul blog tipărit din România

  1. Le este teama comuniștilor de la PSD..mult succes!Speram ca articolele dvs sa le citească și cei de la DNA ca au mult de lucru în acest județ unde baroniada lui Badalau și a câtorva primari trebuie verificata f profund!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *