Giurgiu, din trist, în și mai trist

Joi seară, după ședința de Guvern, au fost decise noile restricții la nivel național, restricții care au intrat în vigoare duminică 28.02.2021.

Potrivit noilor restricții pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu coronavirus, magazinele se închid de la ora 18:00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în localitățile cu o rată mai mare de 4 la mia de locuitori, iar acolo unde incidența este mai mare de 7,5 cazuri la mie, măsura se va aplică pe tot parcursul săptămânii . Vineri, municipiul Giurgiu avea o incidență de 7,05 / mie.

Astfel, terasele și magazinele s-au închis ieri ,la ora 18.00, iar giurgiuvenii care s-au temut de amenzi, au intrat în locuințe pâna în ora 20.00. Iluminatul stradal a pornit mai târziu deoarece senzorii de pe stâlpi nu au comandat pornirea fiind încă destulă lumină. Iată cum, puțin după ora 18.00, Giurgiu s-a transformat dintr-un oraș trist într-unul și mai trist.

Mai jos vedeți o mică galerie foto cu terasele suspinând după clienți, trotuarele după pietoni și câțiva șoferi care se grăbeau cel mai probabil către casă. 

Camelia SACHETTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *