Giurgiu, fără noi cazuri de COVID – 19 până la această oră

Polițiștii și jandarmii giurgiuveni au aplicat  ieri seară sancțiuni contravenționale în valoare de peste 200.000 de lei  pentru nerespectarea regulilor instituite în contextul epidemiei COVID-19. Autoritățile au fost instruite cu privire la modul în care trebuie să interacționeze cu persoanele care declară că sosesc din zone cu risc sau care au intrat în contact astfel de persoane.

În ultimele 24 de ore nu au fost au fost înregistrate dosare penale în contextul epidemiei COVID – 19. Au fost aplicate însă 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 200.000 de lei.

Echipajele din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu şi cele ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă asigură asistenţă medicală în urma apelurilor primite prin intermediul numărului unic de urgenţă “112”. 

La nivelul județului, autoritățile care își desfășoară activitatea pentru prevenirea răspândirii infecției cu virusul COVID-19 au fost instruite cu privire la modul în care trebuie să interacționeze cu persoanele care declară că sosesc din zone cu risc sau care au intrat în contact astfel de persoane, precum și cu cetățenii aflați în carantină sau izolare la domiciliu și cu cei care solicită sprijin medical.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 8 apeluri “112”. Pană la această oră în Giurgiu nu sunt noi cazuri de COVID – 19 după ce în 21 martie, s-au înregistrat în județ primele două cazuri confirmate de infectare cu coronavirus.

Camelia SACHETTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *